Wijsneus in de keuken

De worsteling met recepten en perfectie, scherp beschreven en smakelijk verteld. Een ode aan koken, falen en de schoonheid van het proberen.
Julian Barnes doet verslag van zijn jarenlange zoektocht naar gastronomische precisie en culinaire verrukking. Wijsneus in de keuken is de perfecte troost voor iedereen die ooit uit frustratie een kookboek door het keukenraam wilde smijten, en een must-read voor alle liefhebbers van Barnes.
Lees meer
9,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045025339
  • Vertaler: Ronald Vlek

Julian Barnes

Julian Barnes

Julian Barnes (1946) is geboren in Leicester, Engeland, en debuteerde in 1980 met 'Metroland'. Hij heeft voor zijn boeken vele prijzen gekregen, hij is de enige auteur die zowel de Prix Médicis en de Prix Fémina heeft gewonnen. In 2011 ontving hij de prestigieuze David Cohen Prize for Literature, een tweejaarlijkse Britse oeuvreprijs. Al vier keer stond hij op de shortlist voor de Man Booker Prize. Met zijn roman 'Alsof het voorbij is' won hij die prijs ook daadwerkelijk. De roman is verfilmd voor de bioscoop, met onder anderen Michelle Dockery en Emma Mortimer. In 2016 verscheen 'Het tumult van de tijd', een fictionele biografie van de Russische componist Dmitri Sjostakovitsj. De roman 'Het enige verhaal' verscheen in 2018, en 'De man in de rode mantel' in 2019. Van Barnes verschenen de afgelopen decennia drie verhalenbundels en één nagekomen los verhaal – die nu allemaal voor het eerst zijn bijeengebracht in 'Verzamelde verhalen', dat in augustus 2021 is verschenen. Zijn nieuwste roman, getiteld 'Elizabeth Finch, verschijnt in april 2022.

www.julianbarnes.com

(Foto: © Urszula Soltys)

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights