Job van Ballegoijen de Jong over ‘Morgen vertel ik alles’ in de media

Morgen vertel ik alles. Hoe ik mijn studie bij elkaar loog van Job van Ballegoijen de Jong beleefde een succesvolle eerste week in de media. Het boek kwam al direct in de Bestseller60 binnen.

Veel media-aandacht

Op 26 september ging Job van Ballegoijen de Jong bij het tv-programma Eva in gesprek over zijn onlangs verschenen boek. Tijdens het interview met Eva Jinek vertelde hij openhartig over hoe hij zijn studie bij elkaar loog. Van Ballegoijen de Jong gaf hierin eveneens aan dat hij met zijn boek mensen in een soortgelijke situatie hoopt te kunnen helpen. De aflevering is hier terug te kijken.

Ook was hij te gast bij Radio 538 en het radioprogramma Spraakmakers. De uitzending van Spraakmakers met Job is hier terug te luisteren.

Daarnaast verschenen er verschillende interviews met Job over zijn tijd als schijnstudent in onder andere Het Parool en op de websites van RTL4 en Advocatie.

Over het boek

In Morgen vertel ik alles vertelt Job openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn leven in de leugen. Hij neemt ons mee naar het Leiden van 2003, waar hij als jonge homoseksuele student zijn weg en uiteindelijk zichzelf verloor. Hij laat zien hoe liegen voor hem een tweede natuur werd en hoe moeilijk het was om er vervolgens weer mee te stoppen. Daarbij houdt hij ons ook een spiegel voor: we liegen immers allemaal, en in onze prestatiemaatschappij is het heel verleidelijk om de waarheid af en toe in ons voordeel te verdraaien.

Meer nieuws

  • ‘Hoe houd je je hart zacht’ van Natascha van Weezel: een pleidooi voor het radicale midden

    4 oktober 2024

    Natascha van Weezel schreef Hoe houd je je hart zacht. Een pleidooi voor het radicale midden in tijden van oorlog. ‘door de openhartigheid en zelf-twijfel van Natascha van Weezel, is Hoe houd je...

    Lees het hele bericht
  • Uitgeverij Atlas Contact zoekt per direct acquirerend redacteur non-fictie voor 32-36 uur

    3 oktober 2024

    Uitgeverij Atlas Contact is per direct op zoek naar een acquirerend redacteur non-fictie voor 32-36 uur, locatie Amsterdam. Wie wij zijn: Uitgeverij Atlas Contact is een succesvolle uitgeverij v...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights