Babs Gons op Read My World Festival 2024

Babs Gons is te gast op de 12e editie van het Read My World Festival in Amsterdam. Zij zal samen met meer dan 50 andere auteurs, muzikanten en artiesten uit de hele wereld verhalen vertellen met het doel de wereld dichter bij elkaar te brengen. Het Read My World Festival vindt dit jaar plaats van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 september in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Babs Gons is schrijver, performer, theatermaker, host en docent. Ze is dé koningin van spoken word en auteur van onder andere Alles wat je liefhebt wordt mooi. Haar nieuwste boek Aya vs Babs wordt aan het einde van het jaar verwacht. Ze zal in het programma staan op vrijdag 13 september om 19:30 uur, in The only good system is a sound system. Dit gaat over hoe muziek het werk van schrijvers beïnvloedt.

Tijdens het festival zal er een rijk programma zijn waarin artiesten uit binnen- en buitenland het publiek verrijken met literatuur, poëzie, muziek, workshops en gesprekken. Het zal gaan over de dagelijkse actualiteit, maatschappelijke veranderingen en het staat in het thema van “…such a beautiful spell.” Gastvrijheid staat voorop.

Het Read My World Festival wordt sinds 2012 georganiseerd. Het is een vooraanstaand platform voor het geschreven en gesproken woord. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

  • Hommage aan Mark van Tongele in Het Predikheren in Mechelen

    12 augustus 2024

    Op zondag 29 september levert Het Predikheren in Mechelen, in samenwerking met Het Paradijs, een eerbetoon aan het werk en leven van de Vlaamse dichter Mark van Tongele (1956-2023). Van Tongele overle...

    Lees het hele bericht
  • Optredens van onze schrijvers op ILFU 2024

    5 augustus 2024

    Atlas Contact wordt goed vertegenwoordigd op het Internationaal Literatuur Festival Utrecht (ILFU): maar liefst negen van onze auteurs zijn er te gast. Altijd al Babs Gons, Mariken Heitman, Rachel Kus...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights