Optredens van onze schrijvers op ILFU 2024

Atlas Contact wordt goed vertegenwoordigd op het Internationaal Literatuur Festival Utrecht (ILFU): maar liefst acht van onze auteurs zijn er te gast. Altijd al Babs Gons, Mariken Heitman, Rachel Kushner, Anne Broeksma, Layal Liverpool, Julia Cimafiejeva, Ollie Olanipekun of Nadeem Perera willen zien optreden? Dit is je kans!

Het ILFU vindt dit jaar plaats van 21 september tot en met 5 oktober. Het literatuurfestival brengt verschillende grote literatuurevenementen van de afgelopen jaren en decennia samen – in een jong en vernieuwend jasje.

Programma

23 september – ILFU Book Talk: Rachel Kushner

Rachel Kushner wordt geïnterviewd door Roos van Rijswijk over haar dan nét verschenen nieuwe roman Creation Lake, een roman over spionage, filosofie en activisme. Gijs Wilbrink zal een laudatio voor Rachel Kushner uitspreken.

28 september – Exploring Stories – Zaterdag

Exploring Stories is een festivalweekender vol signeersessies, muziek en gesprekken over de grote thema’s van onze tijd. Op de zaterdag ligt de nadruk op politieke en maatschappelijk-sociale onderwerpen in al hun gelaagdheid. Vanuit Atlas Contact treden op:

29 september – Exploring Stories – Zondag

De zondag van Exploring Stories staat volledig in het teken van het thema ‘Nature’s Narrative’. In dit kader zijn de volgende auteurs te gast:

Het ILFU wordt sinds 2018 georganiseerd en jaarlijks bezoeken zo’n 200 schrijvers en ruim 20.000 bezoekers het ILFU. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

  • Documentaire ‘Het nieuwe land’ met Eva Vriend en Huub Stapel

    1 augustus 2024

    De bouw van de Afsluitdijk betekent het einde van de allesvernietigende overstromingen van de Zuiderzee. Maar hoe indrukwekkend ook, die enorme dam is slechts een onderdeel van Cornelis Lely’s maste...

    Lees het hele bericht
  • Frida Boeke schittert in ‘De slimste mens’

    30 juli 2024

    Schrijver, columnist en podcastmaker Frida Boeke, bekend van haar boek De tijd van je leven, was gisteravond te zien in tv-quiz De slimste mens. En met succes! Ze werd dagwinnaar en is vanavond weer t...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights