Luistertip: 3x Jasper van Kuijk over ‘Hoe makkelijk kun je het maken?’

Auteur Jasper van Kuijk was onlangs te gast bij drie boeiende programma’s. Hier sprak hij over thema’s uit het recent verschenen Hoe makkelijk kun je het maken?, een toegankelijk en lichtvoetig boek over het ontwikkelen van producten, diensten en systemen waar gebruikers daadwerkelijk gelukkig van worden.

Bij Volkskrantpodcast Ondertussen in de kosmos bespreekt hij de beste en slechtste ontwerpen en geeft hij tips om in ons dagelijks leven zelf beter te ‘ontwerpen’. Wie hier meer over wil weten, kan dit natuurlijk lezen in het boek!

In Radio 2-programma Het Oor Wil Ook Wat vertelt hij over de aanleiding voor het schrijven van Hoe makkelijk kun je het maken en in Spraakmakers van Radio 1 gaat hij dieper in op de maatschappelijke relevantie en uitdagingen van gebruiksvriendelijk ontwerpen.

Deze optredens geven luisteraars een unieke kijk in de wereld van zijn nieuwste boek.

Beluister de afleveringen hier: Ondertussen in de kosmos, Het Oor Wil Ook Wat en Spraakmakers.

Meer nieuws

  • Cover reveal autobiografie Aleksej Navalny

    24 juli 2024

    Vandaag wordt wereldwijd het boekomslag bekendgemaakt van Patriot. Dit is het laatste bericht aan de wereld van de Russische anticorruptieactivist, oppositieleider en politiek gevangene Aleksej Navaln...

    Lees het hele bericht
  • Cobi van Baars met ‘De onbedoelden’ genomineerd voor het beste boek over de geschiedenis van Limburg: De Treckpoel

    19 juli 2024

    Cobi van Baars is met De onbedoelden een van de vijf genomineerden voor De Treckpoel, een nieuwe prijs voor het beste fictie- of non-fictieboek over de geschiedenis van Limburg Cobi van Baars werd ...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights