Succesvolle boekpresentatie van ‘Hoe makkelijk kun je het maken?’ van Jasper van Kuijk bij SPUI25

Afgelopen woensdagavond, 12 juni, presenteerde Jasper van Kuijk met succes zijn nieuwe boek Hoe makkelijk kun je het maken? bij SPUI25. Hoe makkelijk kun je het maken? is een toegankelijk en lichtvoetig boek waarin je leert over de allerbeste methode om producten, diensten en systemen te ontwikkelen waar iedereen mee uit de voeten kan.

Iedereen heeft te maken met onbegrijpelijke apps, bizar ingewikkelde apparaten of frustrerende IT-systemen. Slechte ontwerpen schieten hun doel voorbij en kunnen zelfs mensen buitensluiten. Wat nou als we onze producten, diensten en systemen zo kunnen ontwerpen dat mensen ze wél kunnen en willen gebruiken? Het goede nieuws is: zon manier van werken bestaat. Gebruiksgericht ontwerpen is een aanpak die is ontwikkeld in de ontwerp- en interactiewereld, maar die ook daarbuiten veel waarde heeft. Dus niet alleen voor het ontwerpen van interfaces en producten, maar voor alles waar we de wereld om ons heen mee vullen, van lesmateriaal tot behandelprocedures.

In Hoe makkelijk kun je het maken? laat Jasper van Kuijk je op toegankelijke en lichtvoetige wijze kennismaken met de principes en de praktijk van gebruiksgericht ontwerpen. Of je nu wel of niet ontwerper in je functieomschrijving hebt staan, met dit boek leer je om zo te ontwerpen dat je het leven van klanten, burgers, leerlingen, cliënten, patiënten, medewerkers en andere mensachtigen beter, leuker en makkelijker maakt.

De boekpresentatie werd drukbezocht en is terug te bekijken op de website van SPUI25.

Meer nieuws

  • Luistertip: 3x Jasper van Kuijk over ‘Hoe makkelijk kun je het maken?’

    25 juli 2024

    Auteur Jasper van Kuijk was onlangs te gast bij drie boeiende programma’s. Hier sprak hij over thema’s uit het recent verschenen Hoe makkelijk kun je het maken?, een toegankelijk en lichtvoetig bo...

    Lees het hele bericht
  • Cover reveal autobiografie Aleksej Navalny

    24 juli 2024

    Vandaag wordt wereldwijd het boekomslag bekendgemaakt van Patriot. Dit is het laatste bericht aan de wereld van de Russische anticorruptieactivist, oppositieleider en politiek gevangene Aleksej Navaln...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights