Livestream uitverkochte lezing ‘De bacterie en het brein’ Iris Sommer

Maandag 5 februari om 20:00 geeft Iris Sommer een lezing over haar nieuwste boek De bacterie en het brein bij Studium Generale Groningen.

Dat je darmbacteriën belangrijk zijn voor je weerstand weten we. Maar dat de gezondheid van onze darmen ook de gezondheid van onze hersenen beïnvloedt, is nieuwe kennis waar op dit moment baanbrekend onderzoek naar wordt gedaan. Een van de toponderzoekers in dit veld is Iris Sommer, en zij legt in De bacterie en het brein glashelder uit hoe dat zit. Tijdens de lezing zal ze hier verder op in gaan.

De lezing is uitverkocht. Voor de mensen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen is er een online livestream. Het is mogelijk om deze live te bekijken tijdens de lezing om 20:00 uur of om later terug te kijken. De livestream is te zien op de website van Studium Generale Groningen.

Meer nieuws

  • ‘De mierenkaravaan’, de nieuwe roman van Libris Literatuur Prijswinnaar Mariken Heitman: ‘●●●●’ ‘Wonderschoon ‘

    29 augustus 2024

    De mierenkaravaan, de nieuwe roman van Mariken Heitman, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022, is verschenen. 'De mierenkaravaan is een verhaal over het aantasten en willen vasthouden van ide...

    Lees het hele bericht
  • Marietje Schaake over ‘De tech coup’ in de media

    28 augustus 2024

    Deze week is De tech coup. Hoe tech is gaan regeren en we de macht weer terugwinnen van Marietje Schaake verschenen. Veel media-aandacht In het radioprogramma Nooit meer slapen ging Atze de Vrie...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights