Stem op ‘Aard van het beestje’ en ‘De insectencrisis’ voor Het Mooiste Boekomslag 2023

De boeken Aard van het beestje van Caspar Janssen en De insectencrisis van Oliver Milman zijn genomineerd voor Het Mooiste Boekomslag 2023 bij Libris. De aangesloten boekhandels van Libris hebben een voorselectie gemaakt van 20 boeken die geselecteerd zijn. De ontwerper van allebei de omslagen is Jan van Zomeren en de illustrator van Aard van het beestje is Margot Holtman.

Breng je stem uit via deze link: https://libris.nl/actueel/mooiste-boekomslag

Stemmen kan t/m 15 januari 2024 en op 23 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. Ook maak je kans op een boekenbon t.w.v. €50,- als je een motivatie achterlaat waarom jouw keuze Het Mooiste Boekomslag 2023 moet worden.

Aard van het beestje is een schatkist van de rijke Nederlandse natuur. Met krioelende, vliegende, dribbelende en zoemende portretjes van de beestjes en het groter verhaal over de staat van en onze omgang met het Nederlandse landschap.

De insectencrisis is deels een waarschuwing en deels een eerbetoon aan de ongelooflijke verscheidenheid aan insecten. Het benadrukt waarom we wakker moeten worden voor deze dreigende milieuramp, de grootschalige ineenstorting van de insectenwereld.

Meer nieuws

  • ‘De mierenkaravaan’, de nieuwe roman van Libris Literatuur Prijswinnaar Mariken Heitman: ‘●●●●’ ‘Wonderschoon ‘

    29 augustus 2024

    De mierenkaravaan, de nieuwe roman van Mariken Heitman, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022, is verschenen. 'De mierenkaravaan is een verhaal over het aantasten en willen vasthouden van ide...

    Lees het hele bericht
  • Marietje Schaake over ‘De tech coup’ in de media

    28 augustus 2024

    Deze week is De tech coup. Hoe tech is gaan regeren en we de macht weer terugwinnen van Marietje Schaake verschenen. Veel media-aandacht In het radioprogramma Nooit meer slapen ging Atze de Vrie...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights