Joël Broekaert in culinaire Instagram Live-sessies en bij OVT over zijn boek ‘De wereldgeschiedenis in twaalf bonen’

Een heel sexy reputatie hebben ze niet, toch zijn er over bonen talloze verhalen te vertellen. Culinair schrijver en historicus Joël Broekaert dook diep in deze geschiedenissen en brengt in zijn boek De wereldgeschiedenis in twaalf bonen de mooiste verhalen bijeen. De culinair journalist vertelt op zijn eigen Instagramkanaal, samen met collega’s, over de wondere bonenwereld.

Instagram Lives
Op zijn Instagramkanaal (@joel.broekaert) gaat Broekaert, samen met andere culinair schrijvers, in gesprek over bonen en alles wat er bij deze peulvruchten en zaden komt kijken. Te gast waren onder meer Meneer Wateetons, Yvette van Boven en Vanja van der Leeden. Binnenkort schuift Joris Bijdendijk aan in de studio. Deze sessie staat gepland op vrijdag 10 november, en is te zien vanaf 16.30 uur via het Instagramkanaal @joel.broekaert.

Joël Broekaert te gast bij Radio 1  –  OVT
Op 29 oktober was Joël Broekaert te gast bij OVT om te vertellen over zijn boek. In de uitzending brengt hij aan het licht hoe bonen de wereldgeschiedenis precies beïnvloed hebben. Het item is hier terug te luisteren.

Meer weten over De wereldgeschiedenis in twaalf bonen? Klik hier voor informatie.

 

Meer nieuws

  • ‘De mierenkaravaan’, de nieuwe roman van Libris Literatuur Prijswinnaar Mariken Heitman: ‘●●●●’ ‘Wonderschoon ‘

    29 augustus 2024

    De mierenkaravaan, de nieuwe roman van Mariken Heitman, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022, is verschenen. 'De mierenkaravaan is een verhaal over het aantasten en willen vasthouden van ide...

    Lees het hele bericht
  • Marietje Schaake over ‘De tech coup’ in de media

    28 augustus 2024

    Deze week is De tech coup. Hoe tech is gaan regeren en we de macht weer terugwinnen van Marietje Schaake verschenen. Veel media-aandacht In het radioprogramma Nooit meer slapen ging Atze de Vrie...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights