Laatste aflevering ‘Wie is Rutte?’-podcast te beluisteren

De vijfde en laatste aflevering van de podcast ‘Wie is Rutte?’ is vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. In deze aflevering spreekt Simon Dikker Hupkes met Caroline de Gruyter over Rutte als Europees politicus.

In Wie is Rutte?’ onderzoekt podcast-host Simon Dikker Hupkes samen met vijf experts de drijfveren achter de handelingen van Mark Rutte. Hoe was hij in zijn jonge jaren, waarom blijft niets aan hem kleven, wat zit er achter zijn eeuwige glimlach, en welke sleutelmomenten hebben zijn kijk op de wereld bepaald?

Met gasten: Petra de Koning, Janka Stoker, Robbert Wigt, Joost de Vries en Caroline de Gruyter.

De ‘Wie is’-podcastreeks, bestaande uit ‘Wie is Poetin?’ en ‘Wie is Rutte?’ is inmiddels meer dan 500.000 maal beluisterd.

 

Meer nieuws

  • Luistertip: 3x Jasper van Kuijk over ‘Hoe makkelijk kun je het maken?’

    25 juli 2024

    Auteur Jasper van Kuijk was onlangs te gast bij drie boeiende programma’s. Hier sprak hij over thema’s uit het recent verschenen Hoe makkelijk kun je het maken?, een toegankelijk en lichtvoetig bo...

    Lees het hele bericht
  • Cover reveal autobiografie Aleksej Navalny

    24 juli 2024

    Vandaag wordt wereldwijd het boekomslag bekendgemaakt van Patriot. Dit is het laatste bericht aan de wereld van de Russische anticorruptieactivist, oppositieleider en politiek gevangene Aleksej Navaln...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights