Casper Thomas in de media over ‘Amerika’s laatste kans’

Fjodor Buis

Zondag 6 november zit Casper Thomas, auteur van Amerika’s laatste kans, in de ochtend aan tafel bij radio1-programma OvT en in de middag bij het tv-programma Buitenhof om te praten over mid-terms van dinsdag 8 november a.s. als de Verenigde Staten naar de stembus gaat.

In het radio 1-programma OvT gaat hij in op de vraag of er kans bestaat op een Republican Revolution zoals destijds in 1994 onder leiding van Newt Gingrich.

Bij Buitenhoftv diept Casper Thomas het politieke systeem van de Verenigde Staten uit. Het land staat op een tweesprong, en de polarisatie, ongelijkheid en politieke verlamming in Washington tekenen een verdeelde natie die niet langer de wereld naar zijn hand kan zetten. Krijgen de Verenigde Staten de komende jaren weer grip op zichzelf, of raakt het land verder op drift?

Ook organiseert John Adams Institute op donderdag 10 november 2022 een town hall in samenwerking met de Rode Hoed en De Groene Amsterdammer om de Amerikaanse midterm-verkiezingen te analyseren. Casper Thomas modereert deze avond en zal hier ook zijn boek bespreken.

Datum: 11 november 2022
Tijd: 20.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: De Rode Hoed
Keizersgracht 102
1015 CV Amsterdam

Meer nieuws

  • Rob van Essen en Bertram Koeleman genomineerd voor de Boekenbon Literatuurprijs 2024

    5 september 2024

    Ik kom hier nog op terug van Rob van Essen en Dit is jouw tijd van Bertram Koeleman staan op de longlist van  de Boekenbon Literatuurprijs 2024, de bekroning van het beste Nederlandstalige literaire ...

    Lees het hele bericht
  • ‘De mierenkaravaan’, de nieuwe roman van Libris Literatuur Prijswinnaar Mariken Heitman: ‘●●●●’ ‘Wonderschoon ‘

    29 augustus 2024

    De mierenkaravaan, de nieuwe roman van Mariken Heitman, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022, is verschenen. 'De mierenkaravaan is een verhaal over het aantasten en willen vasthouden van ide...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights