Li An Phoa te gast op het Being an Idealist Festival te Nijmegen

Op zaterdag 14 mei 2022 is Atlas Contact-auteur Li An Phoa te gast op het Being an Idealist Festival in LUX, Nijmegen. Ze wandelt die middag met een groep festivalbezoekers van LUX langs de Waal en vertelt over haar droom van drinkbare rivieren (waarover ze onlangs het boek Drinkbare rivieren schreef). De wandelingen, van elk 1 uur, starten om 13:45 en 15:45 uur.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Over Li An Phoa:
Li An Phoa heeft een droom. Het begon toen ze in Canada voor het eerst uit een rivier dronk tijdens een kanotocht. De vraag die haar daarna bezig hield is: hoe zorgen we ervoor dat alle rivieren weer drinkbaar worden? Met haar project en boek Drinkable Rivers begint ze langzaamaan zowel nationaal als internationaal succes te boeken. Onvermoeibaar mobiliseert ze grote groepen om zich achter haar droom te scharen. Haar kennis is fenomenaal, wat niet gek is, want ze combineerde studies in whole system ecology, bedrijfskunde en filosofie. Laat je overtuigen van de haalbaarheid van haar droom tijdens een Wandeling langs de (in de toekomst drinkbare) Waal.

Over Being an Idealist
De wereld lijkt op een kantelpunt te staan. Nog nooit was de behoefte aan idealisme en een nieuwe kijk op de wereld zo groot als nu. Daarom organiseert LUX, arthouse en cultureel podium in het centrum van Nijmegen, het festival Being an Idealist, dat in het teken staat van idealisme, de behoefte aan nieuwe visies. Laat je inspireren door originele visies en enthousiaste dromen van wereldverbeteraars en ontdek hoe jij, samen met anderen, impact kan maken op het gebied van democratie, vrijheid, klimaat en ongelijkheid. Het festival vindt plaats op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 mei.

Meer nieuws

  • Seizoen 2 van de podcast ‘Van Dis Ongefilterd’ begonnen

    7 september 2024

    #22 'Ik ben de begrafenisondernemer van mijn eigen boekenkast' Na een min of meer gedwongen rustpauze is 'Van Dis Ongefilterd' terug met seizoen 2! Adriaan en Simon spreken over: poep / hoe gaat...

    Lees het hele bericht
  • ‘Bloedmooi en onvergetelijk’ – ‘Rouwdouwers’, de debuutroman van Falun Ellie Koos

    6 september 2024

    ‘Gevoelig, rauw, vitaal en compromisloos proza. Bloedmooi en onvergetelijk’, aldus Manon Uphoff over Rouwdouwers, de debuutroman van Falun Ellie Koos. Het is het indringende verhaal over een broer...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights