Atlas Contact plant bomen in het VBK-Boekenbos

Op donderdag 10 maart hebben acht collega’s van KokBoekencentrum, Ambo|Anthos en Atlas Contact deelgenomen aan de boomplantdag van het VBK-Boekenbos. Het was een prachtige en zonnige dag waarop er in samenwerking met Trees for all en andere bedrijven ruim 1400 bomen geplant zijn in het Kavelbos in Overijssel.

Het Boekenbos is een van de projecten van de VBK-werkgroep Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In september organiseerden zij in samenwerking met Trees for All de campagne ‘koop een boek, plant een boom’. Door deze campagne konden er namens de VBK-uitgeverijen 2.800 bomen worden geplant: 1.400 in Ghana en 1.400 in Nederland.

De komende 5 jaar blijft VBK Trees for All ondersteunen met een jaarlijkse donatie van 4.000 euro. Ideeën voor het Boekenbos zijn zeer welkom en kunnen gemaild worden naar boekenbos@vbku.nl.

Meer nieuws

  • Seizoen 2 van de podcast ‘Van Dis Ongefilterd’ begonnen

    7 september 2024

    #22 'Ik ben de begrafenisondernemer van mijn eigen boekenkast' Na een min of meer gedwongen rustpauze is 'Van Dis Ongefilterd' terug met seizoen 2! Adriaan en Simon spreken over: poep / hoe gaat...

    Lees het hele bericht
  • ‘Bloedmooi en onvergetelijk’ – ‘Rouwdouwers’, de debuutroman van Falun Ellie Koos

    6 september 2024

    ‘Gevoelig, rauw, vitaal en compromisloos proza. Bloedmooi en onvergetelijk’, aldus Manon Uphoff over Rouwdouwers, de debuutroman van Falun Ellie Koos. Het is het indringende verhaal over een broer...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights