Joyce Sylvester wint Eberhard van der Laan Mediation Award 2021

Joyce Sylvester heeft de Eberhard van der Laan Mediation Award 2021 ontvangen. Dat is maandagochtend, 1 november, bekend gemaakt tijdens het jubileumevent ‘Verbinding met de samenleving’. Dit evenement is georganiseerd door de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv), ter gelegenheid van de Week van de Mediation.

De prestigieuze award is aan Sylvester uitgereikt wegens haar rol in de samenleving waarin zij tijdens haar loopbaan baanbrekend en tevens een voorbeeld is voor vrouwen op invloedrijke posities. In haar autobiografie Bent ú de burgemeester? vertelt ze over de weg die ze heeft afgelegd. Met haar verhaal maakt ze het belang van kansengelijkheid zichtbaar en daagt ze ons uit na te denken over onze oordelen en vooroordelen.

Zij noemde het tijdens de uitreiking een grote eer om de award in ontvangst te mogen nemen, temeer daar zij een goede band met wijlen Eberhard van der Laan had tijdens haar Amsterdamse periode.

Meer nieuws

  • Seizoen 2 van de podcast ‘Van Dis Ongefilterd’ begonnen

    7 september 2024

    #22 'Ik ben de begrafenisondernemer van mijn eigen boekenkast' Na een min of meer gedwongen rustpauze is 'Van Dis Ongefilterd' terug met seizoen 2! Adriaan en Simon spreken over: poep / hoe gaat...

    Lees het hele bericht
  • ‘Bloedmooi en onvergetelijk’ – ‘Rouwdouwers’, de debuutroman van Falun Ellie Koos

    6 september 2024

    ‘Gevoelig, rauw, vitaal en compromisloos proza. Bloedmooi en onvergetelijk’, aldus Manon Uphoff over Rouwdouwers, de debuutroman van Falun Ellie Koos. Het is het indringende verhaal over een broer...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights