Vijf auteurs van Atlas Contact te gast bij ILFU 2021

Van 23 september tot 2 oktober is het International Literature Festival Utrecht (ILFU) en maar liefst vijf auteurs van Atlas Contact zijn te gast: Jeanette Winterson, Ayaan Hirsi Ali, Rebekka de Wit, Elizabeth Strout en K. Michel. Het ILFU is een jong en vernieuwend internationaal literatuurfestival. Het festival brengt verschillende grote literatuurevenementen van de afgelopen jaren en decennia samen. Vermengd met nieuwe programma-onderdelen is het ILFU een avontuurlijke viering van de literatuur en poëzie. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Programma:

24 september: Online Book Talk met Jeanette Winterson over haar nieuwe essaybundel Twaalf bytes.

25 september: Ayaan Hirsi Ali, van wie onlangs Prooi verscheen, praat met Lale Gül over vrouwenrechten en islam. Ook Rebekka de Wit is aanwezig en zij gaat in gesprek met Imbolo Mbue over klimaatzaken en olievlekken.

30 september: Elizabeth Strout wordt geïnterviewd door Liddie Austin. Strouts nieuwe roman Het verhaal van William verschijnt in oktober 2021.

2 oktober: K. Michel treedt op tijdens de 38ste Nacht van de Poëzie. Onlangs verscheen zijn dichtbundel & rol door.

Meer nieuws

  • ‘De droom van Den Haag’ van Benjamin Duerr genomineerd voor de Libris Geschiedenisprijs 2024

    9 september 2024

    De droom van Den Haag. De Haagse vredesconferenties en het ontstaan van een nieuwe wereldorde van Benjamin Duerr, is een van de genomineeren voor de Libris Geschiedenisprijs 2024. Uit meer dan 350 his...

    Lees het hele bericht
  • Seizoen 2 van de podcast ‘Van Dis Ongefilterd’ begonnen

    7 september 2024

    #22 'Ik ben de begrafenisondernemer van mijn eigen boekenkast' Na een min of meer gedwongen rustpauze is 'Van Dis Ongefilterd' terug met seizoen 2! Adriaan en Simon spreken over: poep / hoe gaat...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights