Weer open!

Het is feest want vanaf vandaag zijn de boekhandels weer open! Speciaal voor deze gelegenheid maakten de uitgeverijen van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep Weer open!, een bundel vol inspirerende verhalen, poëzie en illustraties over de magie van de boekhandel. Dit boek is een geschenk aan de boekhandel in Nederland en mag gratis aan klanten worden gegeven.

Weer open! komt voort uit een samenwerkingsverband tussen alle uitgeverijen van Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep en bevat persoonlijke herinneringen aan de boekhandel, opgetekend door vijftien schrijvers en illustratoren. Auke Hulst, Mensje van Keulen, Murat Isik, Babs Gons, Frénk van der Linden, Judith Fanto, Gerwin van der Werf, Pepijn Lanen, Wieteke van Zeil, Bertram Koeleman, Annegreet van Bergen, Wim Daniëls, Willemijn van Dijk, Meike Schaling en Tjarko van der Pol hebben de bijdragen geleverd. De cover werd verzorgd door illustrator Merel Corduwener.

De samenstelling van de bijdragen was in handen van Leonoor Broeder (Atlas Contact) en Tanja Hendriks (Ambo|Anthos). De bureauredactie werd verzorgd door Leendert Torn (KokBoekencentrum) en Anna van Egmond (Zomer & Keuning). De productie was in handen van Berrie Heeren (VBK|media), Romany Leenhouts (Luitingh-Sijthoff) regelde de logistiek en distributie en Marije Lenstra (Ambo|Anthos) draagt zorg voor pers en publiciteit. Weer open! is daarmee het eerste boek van alle uitgeverijen gezamenlijk.

Meer nieuws

  • Milio van de Kamp en Trudy Dehue genomineerd voor de Sociologische Bril 2024

    9 september 2024

    Misschien moet je iets lager mikken van Milio van de Kamp en Ei, Foetus, Baby van Trudy Dehue staan op de shortlist van De Sociologische Bril 2023. Milio van de Kamp (1991) is schrijver en socioloo...

    Lees het hele bericht
  • ‘De droom van Den Haag’ van Benjamin Duerr genomineerd voor de Libris Geschiedenisprijs 2024

    9 september 2024

    De droom van Den Haag. De Haagse vredesconferenties en het ontstaan van een nieuwe wereldorde van Benjamin Duerr, is een van de genomineeren voor de Libris Geschiedenisprijs 2024. Uit meer dan 350 his...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights