‘Wij zijn de wrekers over dit alles’ van Conny Braam verschenen

Op 28 april is de nieuwe roman van Conny Braam, Wij zijn de wrekers over dit alles, verschenen. Een verborgen geschiedenis die Conny Braam dankzij intensieve research heeft omgesmeed tot een spannende, met vaart geschreven roman, met personages die je bij de kladden grijpen: zwarte en gekleurde Zuid-Afrikanen die voor onze vrijheid streden in de Tweede Wereldoorlog. Waarom? Omdat Churchill hen in ruil vrijheid en democratie had beloofd. Een aangrijpend verhaal, tot in de hel van Auschwitz werden ze gevoerd, maar ook een hoopvol verhaal want zij leerden uiteindelijk dwars over de kleurlijn heen elkaar begrijpen en bijstaan.

Een boekpresentatie in ons tuinhuis was helaas niet mogelijk, maar haar nieuwe roman is wel degelijk feestelijk gelanceerd. Conny Braam vertelt in deze video over Wij zijn de wrekers over dit alles. Adriaan van Dis heeft Braams nieuwe roman al gelezen en heeft een boodschap ingesproken. Op Hebban is het boek ten doop gehouden en op 28 april verscheen een interview met Braam in het Noord-Hollands Dagblad.

Wilt u een gesigneerd exemplaar van Wij zijn de wrekers over dit alles van Conny Braam bestellen? Stuur dan voor zaterdag 2 mei een bericht naar info@boekhandelblokker.nl o.v.v. ‘Conny Braam gesigneerd exemplaar’, vervolgens zorgt Boekhandel Blokker ervoor dat u een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd krijgt (als u in de buurt woont kunt u ook een exemplaar afhalen, geef dit dan duidelijk aan in uw bericht).

Meer nieuws

  • ‘Vertel me alles’ van Elizabeth Strout is als ‘Een warm bad voor de fans’

    13 september 2024

    Onlangs verscheen de nieuwe roman van Elizabeth Strout, Vertel me alles. Dirk Jan Arensman, boekenrecensent bij Het Parool, noemt het ‘een warm bad voor de fans’. In de Verenigde Staten, waar V...

    Lees het hele bericht
  • Verfilming van Oek de Jong’s ‘Hokwerda’s kind’ door Boudewijn Koole nu al te zien bij Film by the Sea

    11 september 2024

    Vanaf 24 oktober is de verfilming van Hokwerda’s kind te zien in de bioscoop. De bestseller van Oek de Jong, waarvan 70.000 exemplaren werden verkocht, is geregisseerd door Boudewijn Koole, prijswin...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights