Rob van Essen, Hernan Diaz, Niña Weijers en Babs Gons op Crossing Border

Elk jaar komen meer dan 100 schrijvers, artiesten en muzikanten van over de hele wereld samen op het Crossing Border festival in Den Haag. Grote namen en opkomend talent wisselen elkaar af. De 27e editie beslaat een week, met zowel overdag als ‘s avonds programmering op meerdere podia. Dit jaar zullen Rob van Essen, Hernan Diaz, Niña Weijers en Babs Gons aanwezig zijn.

Rob van Essen gaat in gesprek met Wilma de Rek en Ivo Victoria op 1 november, van 21.30 tot 22.15 in de Centrale Bibliotheek.

Hernan Diaz zal samen met Roberto Camurri worden geïnterviewd door Jasper Henderson op 1 november, van 22.30 tot 23.15 in Oasis, Foyer, Theater aan het Spui.

Niña Weijers gaat in gesprek met Daisy Johnson en Kevin Breathnach, met Lidewij Paris als interviewer. Dit vindt plaats op 2 november van 21.45 tot 22.45 in Oasis, Foyer, Theater aan het Spui.

Op Crossing Border staan vijf spoken word artists uit de bundel HARDOP op de planken, waaronder Babs Gons zelf. Ze is op 1 november om 22.45 tot 23.00 te zien in The Priest.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Meer nieuws

  • ‘Vertel me alles’ van Elizabeth Strout is als ‘Een warm bad voor de fans’

    13 september 2024

    Onlangs verscheen de nieuwe roman van Elizabeth Strout, Vertel me alles. Dirk Jan Arensman, boekenrecensent bij Het Parool, noemt het ‘een warm bad voor de fans’. In de Verenigde Staten, waar V...

    Lees het hele bericht
  • Verfilming van Oek de Jong’s ‘Hokwerda’s kind’ door Boudewijn Koole nu al te zien bij Film by the Sea

    11 september 2024

    Vanaf 24 oktober is de verfilming van Hokwerda’s kind te zien in de bioscoop. De bestseller van Oek de Jong, waarvan 70.000 exemplaren werden verkocht, is geregisseerd door Boudewijn Koole, prijswin...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights