David van Bodegom op 20 mei in Radar Extra

Verouderingswetenschapper David van Bodegom, auteur van onder meer ‘Ontpillen’, en ‘Het geheim van de schildpad’, is op maandag 20 mei te gast in een speciale uitzending van het televisieprogramma Radar. Hierin onderzoekt Antoinette Hertsenberg feiten en fabels over cholesterol.

In de uitzending zal Van Bodegom ingaan op de vraag wat mensen zélf kunnen doen om hun leefstijl gezonder te maken. Op zaterdag 15 mei vertelt in het radioprogramma Radar ook over dit onderwerp, waarover hij de boeken ‘Ontpillen’ en ‘Oud worden in de praktijk’ schreef.

De uitzending is op 20 mei om 20.30 te zien bij AVROTROS op NPO1. Andere gasten zijn onder meer huisarts Tamara de Weijer, arts-epidemioloog Dick Bijl, internist-endocrinoloog Hanno Pijl en cardioloog Leonard Hofstra.

Meer nieuws

  • ‘Creation Lake’ van Rachel Kushner en ‘James’ van Percival Everett op de shortlist van de Booker Prize 2024

    17 september 2024

    De bij Atlas Contact verschenen roman Creation Lake van Rachel Kushner en de roman James van Percival Everett - die  in februari 2025 bij Atlas Contact verschijnt - zijn twee van de zes genomineerde ...

    Lees het hele bericht
  • ‘Vertel me alles’ van Elizabeth Strout is als ‘Een warm bad voor de fans’

    13 september 2024

    Onlangs verscheen de nieuwe roman van Elizabeth Strout, Vertel me alles. Dirk Jan Arensman, boekenrecensent bij Het Parool, noemt het ‘een warm bad voor de fans’. In de Verenigde Staten, waar V...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights