Barbara Ehrenreich bezoekt Nederland

Barbara Ehrenreich is in Nederland voor enkele lezingen en masterclasses. Op 27 november a.s. ontvangt zij uit handen van koning Willem Alexander de Erasmusprijs 2018.

Barbara Ehrenreich is de eerste die de participerende journalistiek gestalte gaf en schreef De achterkant van de Amerikaanse droom en Oud genoeg om dood te gaan.

Dinsdag 20 november treedt Barbara Ehrenreich op in de Aula van het Academiegebouw in Utrecht. Aanmelden kan via www.uvh.nl/barbaraehrenreich. De avond begint om 19:30.

 

Woensdag 21 november treedt Barbara op in De Duif in Amsterdam, georganiseerd door Spui25. Er zijn nog kaarten en de toegang is gratis! De avond begint om 19:30.  

Vrijdag 23 november geeft ze een masterclass in De Balie, ism UvA en journalistieke opleidingen in Nederland. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.debalie.nl.

Meer nieuws

  • Back to work-actie: deze drie boeken helpen je op weg

    25 september 2024

    De zomer is nu echt voorbij en het werkende leven is inmiddels alweer volle gang. Met als gevaar dat je weer helemaal in je oude routines zit, en vooral doet wat anderen van je verwachten. Voor iedere...

    Lees het hele bericht
  • ‘Creation Lake’ van Rachel Kushner en ‘James’ van Percival Everett op shortlist Booker Prize 2024

    17 september 2024

    De bij Atlas Contact verschenen roman Creation Lake van Rachel Kushner en de roman James van Percival Everett - die  in februari 2025 bij Atlas Contact verschijnt - zijn twee van de zes genomineerde ...

    Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda

[twitget]
Geverifieerd door MonsterInsights