Smartphone challenge: Ik maak het uit!

Is je telefoon het eerste wat je oppakt als je wakker wordt, en het laatste wat je neerlegt voor het slapengaan? Doe dan mee met de ‘Ik maak het uit’-challenge, georganiseerd door Kim Spinder, bekend van het boek We Quit Mail en de podcast ‘De Innovatie Wasstraat’.

De challenge is gebaseerd op Ik maak het uit! van Catherine Price. In dit boek legt Price de gevolgen uit van smartphonegebruik voor je brein, lichaam en sociale relaties. Ook biedt ze een challenge van 30 dagen om weer een gezonde relatie met je telefoon op te bouwen.

De challenge van Kim Spinder is een voorproefje van 5 dagen. Zet je doelen en prioriteiten weer op scherp, bekijk je app- en mailgebruik kritisch en neem 24 uur afstand. Meld je aan voor deze 5-dagen challenge door via WhatsApp je NAAM en IK MAAK HET UIT naar 06-11534039 te sturen. Je krijgt dan vanaf 2 juli een week lang opdrachten.

Kijk hier voor meer informatie.

Meer nieuws

  • Maaike Meijer met ‘Radeloze helden’ op de shortlist Feministische Impact Prijs

    21 oktober 2024

    Maaike Meijer is met haar boek Radeloze helden: De verbeelding van mannelijkheid in literatuur en film een van de vier genomineerden voor de Feministische Impact Prijs van het Feministisch Cultuurfond...

    Lees het hele bericht
  • ‘Naar zachtheid en een warm omhelzen’ van Adriaan van Dis en ‘Ik kom hier nog op terug’ van Rob van Essen zijn genomineerd voor de NS Publieksprijs!

    17 oktober 2024

    Donderdagavond 17 oktober werd in EenVandaag bekend dat Naar zachtheid en een warm omhelzen van Adriaan van Dis en Ik kom hier nog op terug van Rob van Essen zijn genomineerd voor de NS Publieksprijs,...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights