‘Een geschiedenis van België voor nieuwsgierige kinderen (en hun ouders)’ genomineerd voor de Boekenleeuw 2013

Boek.be maakte woensdag 6 maart bekend dat Een geschiedenis van België: voor nieuwsgierige kinderen en hun ouders van Benno Barnard en Geert van Istendael is genomineerd voor de Boekenleeuw 2013. De uiteindelijke winnaar van deze kinder-/jeugdboekenprijs mag € 10 000,- in ontvangst nemen. Op zaterdag 6 april worden de prijzen uitgereikt in Oostende.

Volgens het juryrapport was de ‘geschiedenis is een plezier om te lezen, door de geestige, grappige en licht ironische toon. Het opent de ogen voor het land waarop je loopt, toont het verleden en hoe dat verleden vandaag nog leeft’.

Van 6 maart tot 5 april kunnen alle genomineerde boeken met een mooie korting aangeschaft worden. Bij iedere titel op www.boekenbeesten.be/prijsbeesten is een uitprintbare kortingsbon te vinden.

http://www.boekenbeesten.be/prijsbeesten

Meer nieuws

  • Luistertip: 3x Jasper van Kuijk over ‘Hoe makkelijk kun je het maken?’

    25 juli 2024

    Auteur Jasper van Kuijk was onlangs te gast bij drie boeiende programma’s. Hier sprak hij over thema’s uit het recent verschenen Hoe makkelijk kun je het maken?, een toegankelijk en lichtvoetig bo...

    Lees het hele bericht
  • Cover reveal autobiografie Aleksej Navalny

    24 juli 2024

    Vandaag wordt wereldwijd het boekomslag bekendgemaakt van Patriot. Dit is het laatste bericht aan de wereld van de Russische anticorruptieactivist, oppositieleider en politiek gevangene Aleksej Navaln...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights