Dimitri Verhulst bij Ken je buren

Over iets meer dan twee weken gaat Ken je buren van start, het literaire project dat Nederlandse en Vlaamse auteurs samenbrengt om Nederlandstalige literatuur onder de aandacht te brengen. Tijdens dit programma vormt Dimitri Verhulst een duo met Anna Enquist.

Gezamenlijk zullen in totaal zes duo’s van vrijdag 30 augustus tot en met zaterdag 7 september langs verschillende manifestaties en boekhandelspodia trekken, zowel in Vlaanderen als Nederland.

Ken je buren is een initiatief van De Nederlandse Taalunie, het Nederlands Letterenfonds en het Vlaams Fonds voor de Letteren. Gezamenlijk zetten ze zich in om een staalkaart van Vlaanderens en Nederlands finest bij elkaar brengen. Elk van de duo’s gaat op zoek naar wat hen bindt, verbaast of uitdaagt, over de grenzen heen.

Klik hier voor meer informatie.

Meer nieuws

  • ‘De mierenkaravaan’, de nieuwe roman van Libris Literatuur Prijswinnaar Mariken Heitman: ‘●●●●’ ‘Wonderschoon ‘

    29 augustus 2024

    De mierenkaravaan, de nieuwe roman van Mariken Heitman, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022, is verschenen. 'De mierenkaravaan is een verhaal over het aantasten en willen vasthouden van ide...

    Lees het hele bericht
  • Marietje Schaake over ‘De tech coup’ in de media

    28 augustus 2024

    Deze week is De tech coup. Hoe tech is gaan regeren en we de macht weer terugwinnen van Marietje Schaake verschenen. Veel media-aandacht In het radioprogramma Nooit meer slapen ging Atze de Vrie...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights