De Ongewenste Cadeau Omruil Service

Wie kent dat niet: je scheurt de verpakking van een cadeau en het is… iets wat je niet wil hebben en waar je niks mee kunt. Geen paniek en niet getreurd, Uitgeverij Atlas Contact biedt deze kerst de Ongewenste Cadeau Omruil Service. Want een goed boek is het allerbeste cadeau!

Alle ongewenste cadeaus doneren wij aan de noodopvang voor vluchtelingen in Amsterdam. De actie loopt nog tot 8 januari.

 

 

Hoe werkt het?

Stuur je ongewenste cadeau per post* naar:

Uitgeverij Atlas Contact
t.a.v. Ongewenste Cadeau Omruil Service
Postbus 13
1000 AA Amsterdam

En vermeld de titels van de laatste drie boeken die je hebt gelezen.** Wij kiezen een boek uit ons fonds waar je zeker van zult genieten (of meerdere van vergelijkbare waarde) en sturen dat per ommegaande post terug. Gratis en zonder enige verplichting!

*Woon je in de buurt dan mag u het cadeau ook komen brengen (wij zijn open op werkdagen tussen 9:00 en 17:00, Prinsengracht 915)

**Heb jeu al een boek uit ons fonds op het oog, of heb je een bepaald boek al, vermeldt dat dan ook in je brief, wij houden daar rekening mee bij de selectie.

Meer nieuws

  • ‘Creation Lake’ van Rachel Kushner en ‘James’ van Percival Everett op de shortlist van de Booker Prize 2024

    17 september 2024

    De bij Atlas Contact verschenen roman Creation Lake van Rachel Kushner en de roman James van Percival Everett - die  in februari 2025 bij Atlas Contact verschijnt - zijn twee van de zes genomineerde ...

    Lees het hele bericht
  • ‘Vertel me alles’ van Elizabeth Strout is als ‘Een warm bad voor de fans’

    13 september 2024

    Onlangs verscheen de nieuwe roman van Elizabeth Strout, Vertel me alles. Dirk Jan Arensman, boekenrecensent bij Het Parool, noemt het ‘een warm bad voor de fans’. In de Verenigde Staten, waar V...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights