Anna Bijns Lezing met Lionel Shriver

Lionel Shriver geeft woensdag 6 november de Anna Bijns Lezing. De lezing zal gaan over het belang van aandacht voor vrouwen in de literatuur. Na afloop van de lezing wordt Shriver geïnterviewd, waarbij ook het publiek vragen kan stellen.

De Anna Bijns Lezing begint om 20.00 uur in de Vondelkerk te Amsterdam. Kaarten zijn hier te verkrijgen en meer informatie vindt u op de website van de Anna Bijns Prijs.

Lionel Shriver werd bekend met haar de internationale bestseller We moeten het even over Kevin hebben, dat ook is verfilmd. Recentelijk verscheen haar nieuwe roman, Big Brother. Zowel de Volkskrant, Het Parool als De Standaard beoordeelde dit moet met vier sterren.

Voor zijn televisieprogramma Boeken op reis maakte Wim Brands pas geleden nog een uitzending met Lionel Shriver. Dit interview is hier terug te zien.

Meer nieuws

  • ‘De mierenkaravaan’, de nieuwe roman van Libris Literatuur Prijswinnaar Mariken Heitman: ‘●●●●’ ‘Wonderschoon ‘

    29 augustus 2024

    De mierenkaravaan, de nieuwe roman van Mariken Heitman, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2022, is verschenen. 'De mierenkaravaan is een verhaal over het aantasten en willen vasthouden van ide...

    Lees het hele bericht
  • Marietje Schaake over ‘De tech coup’ in de media

    28 augustus 2024

    Deze week is De tech coup. Hoe tech is gaan regeren en we de macht weer terugwinnen van Marietje Schaake verschenen. Veel media-aandacht In het radioprogramma Nooit meer slapen ging Atze de Vrie...

    Lees het hele bericht
Geverifieerd door MonsterInsights